30 Mart 2012

Atölye Yazıları...

KURS GÜNLÜĞÜ:)
Bugün yine eğlenceli,heyecanlı ve dopdolu bir kurs günüydü. Bol bol çalıştık, güldük, stres attık hep beraber:) Tabi bir o kadarda yoruluyoruz bu günlerde ama yaptıklarımızın sonucunu görünce deydi diyoruz ve bütün yorgunluğumuz o anda bitiyor(Ben akşam yatağa yattığımda daha iyi farkına varıyorum aslında). Sene başından beri bir çok şey yaptık. Yaptıklarımın hepsini fotoğrafladım aslında ama şimdi yayınlayamıyorum. Çünkü hocam sıkı sıkı tembih etti. Sene sonunda Feshanede sergileneceği için şimdilik yasak fotoğraflarının yayınlanması(Fikir hırsızlığı meselesi). Aslında blogumun Şule'nin Atölyesi olmasının sebebi de bu kurslarda yaptıklarımı da sizinle paylaşmak istememdi. Hem mutfak atölyesinde çalışmalarım devam ediyor hemde rölyef ve kitre atölyemde. Gittiğim kurslardan birinin adı ahşap rölyef diğeri ise kitre bebek. Rölyef de büyük tablolar,kitre de ise küçük bebekler kabartmalı tablolar yapıyorum.
Bitmiş fotoğraflarını yayınlayamadığım için kurstan bir kaç kare paylaşacağım. Yukarıdaki fotoğraf benim kitre de yaptığım bebeklerin yerleşeceği tabanın yapım aşaması. Bunların hepsini tek tek yapıştırdım:(
Kursa başladığımdan beri Derya Baykal gibi oldum. Bunu atmayım şurada işime yarar, bunu atmayım şöyle değerlendiririm derken buluyorum kendimi. Bir gün Derya Baykal'a çıkarım belki:)) Pozitif olduğum ve bol bol eğlendiğim günler kurs günleri. Umarım sene sonunda sizinle paylaşabileceğim bol bol fotoğrafım olur. Yeni fikirleriniz bol olsun:))))))
Sevgilerle...




2 yorum: